Τελευταία Νέα

  • Home
  • Ενημερώσεις ΠΑ.Π.Ω.ΕΤ
26 Ιουλίου, 2022

Ημέρες και έργα ΩΡΛ “Καραμανδανείου”

Ημέρες και έργα ΩΡΛ Κλινικής “Καραμανδανείου” Νοσοκομείου Παίδων Πατρών. Το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών (ΓΝΠΠ) «Καραμανδάνειο» βρίσκεται στην οδό Ερυθρού Σταυρού 40, στην περιοχή Διάκου Πατρών, σε οικόπεδο 20.000 m2. Το συνολικό εμβαδόν της κτηριακής δομής φτάνει τα 4.778 m2. Το Καραμανδάνειο είναι το μοναδικό αμιγώς παιδιατρικό νοσοκομείο εκτός Αττικής. Εξυπηρετεί περιστατικά από όλη τη […]

Περισσότερα
Υποτροπιάζον φλεγμονώδες οίδημα παρειάς
24 Ιουλίου, 2022

Υποτροπιάζον φλεγμονώδες οίδημα

Υποτροπιάζον φλεγμονώδες οίδημα παρειάς σε παιδί 2 ετών. Εμμ. Κουδουμνάκης Πρόκειται για παιδί ηλικίας 2 ετών, το οποίο επισκέφθηκε τον παιδίατρό του λόγω επώδυνης και εξέρυθρης διόγκωσης της αριστερής παρειάς. Η μητέρα παρατήρησε τη διόγκωση από 24ώρου, χωρίς να αναφέρει πυρετό. Η παιδίατρος αφού το εξέτασε, διέγνωσε φλέγμονα παρειάς αριστερά και χορήγησε augmentin για 7 […]

Περισσότερα
Σεμινάριο για την Παγκόσμια ημέρα Ακοής
10 Φεβρουαρίου, 2021

Πρόσκληση για διαδικτυακό σεμινάριο

Η Πανελλήνια Παιδο-Ωτορινολαρυγγολογική Εταιρεία (ΠΑΠΩΕΤ) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ζωντανά το διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ακοής. Τετάρτη 03/03/2021 και ώρα 15:00.

Περισσότερα
Ημερίδα Παιδοωτορινολαρυγγολογική εταιρεία
2 Ιουνίου, 2018

Διεπιστημονική αντιμετώπιση του αεραγωγού στα παιδιά

Διοργάνωση ημερίδας για την αντιμετώπιση του αεραγωγού στα παιδιά. Σάββατο 9/6/2018 στις 8:30 π.μ στο Χωρέμειο Αμφιθέατρο Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”

Περισσότερα
Συνέδρια Παιδοωτορινολαρυγγολογική εταιρεία
10 Δεκεμβρίου, 2017

Μεγάλη επιτυχία η πρώτη ημερίδα της ΠΑ.Π.Ω.ΕΤ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα της Εταιρείας μας στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Περισσότερα
10 Δεκεμβρίου, 2017

Ημερίδα “ΩτοΡινοΛαρυγγολογικά προβλήματα”

Αγαπητοί συνάδελφοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Πανελλήνια Παιδοωτορινολαρυγγολογική Εταιρεία θα διοργανώσει ημερίδα στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 με θέμα “ΩτοΡινοΛαρυγγολογικά προβλήματα στα παιδιά και η αντιμετώπισή τους”.

Περισσότερα
Ημερίδες Παιδοωτορινολαρυγγολογική εταιρεία
3 Νοεμβρίου, 2017

Ημερίδα με θέμα “Στο δρόμο για τα κοχλιακά εμφυτεύματα”

Αγαπητοί συνάδελφοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Πανελλήνια Παιδοωτορινολαρυγγολογική Εταιρεία θα διοργανώσει ημερίδα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 με τίτλο: «Στο δρόμο για τα κοχλιακά εμφυτεύματα». Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”, Γουδή. Η συμμετοχή σας θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Μετά το […]

Περισσότερα
24 Δεκεμβρίου, 2015

Ημερίδα «Ιδιαίτερα ΩΡΛ Προβλήματα στα παιδιά»

Από την ημερίδα στις 12/12/2015 με τίτλο «Ιδιαίτερα ΩΡΛ Προβλήματα στα παιδιά». Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Περισσότερα
Συνέδρια Παιδοωτορινολαρυγγολογική εταιρεία
4 Δεκεμβρίου, 2015

Ημερίδα “Ιδιαίτερα ΩΡΛ Προβλήματα στα παιδιά”

Αγαπητοί συνάδελφοι,Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Πανελλήνια Παιδοωτορινολαρυγγολογική Εταιρεία θα διοργανώσει ημερίδα στις 12/12/2015 με τίτλο «Ιδιαίτερα ΩΡΛ Προβλήματα στα παιδιά». Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της βιβλιοθήκης της ιατρικής σχολής στο Γουδί.Η συμμετοχή σας θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

Περισσότερα